MAGPLASKET

INFORMATION


Väntar du barn? Välkommen att boka din plats på underbara Magplasket!


Magplasket är en härlig träningsform under din graviditet. Med anpassade övningar för gravida, får din kropp en skonsam rörelse i det varma vattnet. Poolen är 32-33 grader varm och din barnmorska guidar dig genom hela passet. Varje pass har cirka 30 minuter vattenträning och 30 minuter avslappning inklusive temasnack.


Vi träffas vid sex tillfällen och förbereder oss inför förlossningen genom träning, temasnack och avslappning. I vattnet upplever du en lätthet du inte trodde var möjlig. Bra pulsträning, skön smidighetsträning och mycket mer blir möjligt när vattnet bär din tyngd. Efter träningen lägger sig ett skönt lugn över poolen, ljuset släcks ned för en stunds avslappning och träningen förvandlas till ett riktigt mamma-spa!


När bör du gå kursen?

Du kan starta en kurs när som helst under din graviditet. Tänk på att börja i god tid om du tidigare haft bäckensmärta eller om du väntar tvillingar, men det är mot slutet av din graviditet som du njuter som mest av vattenträningen och kommer uppleva våra förlossningsteman som mest relevanta. 


Hinner du inte gå en hel kurs?

Flera av våra mammor har gått ända fram till beräknat datum och över tid. Känner du dig osäker på om du kan boka får du gärna höra av dig till oss! I mån av plats finns det möjlighet att boka en kortkurs där du är med vid fyra tillfällen, antingen de fyra första eller fyra sista tillfällena.


Bra att veta

♥ Magplasket finns i Solna 

♥ Vi tar emot din bokning när du nått v.12 i din graviditet.

♥ Brukar du ha besvär med urinvägsinfektion bör du

inte välja vattenträning.

Kursen leds av Barnmorskor och diplomerade magplaskledare.

PRISLISTA 


Grundkurs: 6 veckor, 1 gång/vecka

Pris: 2290 kr 


Provpass* eller lägg till ett extrapass**

Pris: 420 kr


*Provpass kan endast nyttjas en gång och finns för dig som vill testa på Magplasket. Om du sedan vill starta en kurs drar vi av din betalning på den ordinarie kursavgiften.


**Extrapass går att boka för dig som gått en kurs hos oss tidigare.


BYTE AV POOL PÅ GRUND AV NEDLÄGGNING AV TURKOSEN!


♥ TYVÄRR INGEN KURSSTART VÅREN 2023, INVÄNTAR NY POOL!


Bokning av Magplasket sker via bokadirekt.se

– för bokningsregler vänligen läs mer här.