OM OSS

Sara Bergman, grundare


♥ Legitimerad barnmorska

♥ Diplomerad magplaskledare 

♥ Utbildad profylaxbarnmorska

♥ Utbildad gravidmassör

♥ Certifierad MammaMage-tränare


Medarbetare på Gravidbolaget:

Marie Töpel, instruktör Magplasket Solna


♥ Legitimerad Barnmorska

♥ Diplomerad Magplaskinstruktör


En härligt positiv tjej som sprider glädje i vattengympagrupperna, alltid peppig och med ett leende på läpparna! Delar gärna med sig av sin kunskap kring graviditet och förlossning.  Marie arbetar till vardags som barnmorska på MamaMia City.

Välkommen till oss!


Jag heter Sara Bergman och är legitimerad barnmorska, just nu verksam på en barnmorskemottagning i Sollentuna, norr om Stockholm. Tidigare har jag arbetat på både förlossning, BB och eftervård samt IVF-klinik – jag har en bred erfarenhet från de olika områden som berör den gravida kvinnan och har stöttat och vårdat kvinnor både före, under och efter graviditet. Dessutom har jag själv genomgått tre graviditeter!


Jag är en aktiv person som älskar träning i alla dess former och är utbildad inom löpning, gruppträning, gravid och mammaträning samt vattengymnastik. Jag är även utbildad massör med en påbyggnadsutbildning för gravida. Via mitt intresse för träning och arbete som barnmorska, föddes tanken om att starta eget och bedriva skonsam och informativ träning samt utbildning för gravida och nyförlösta.


Min tanke med Gravidbolaget är att erbjuda gravida kvinnor möjlighet att maximera sitt välmående genom friskvård och utbildning för gravida!


Sara Bergman

Stockholm

2021-09-10